Lady Gagalla ja Sampo Kaulasella on hyytävä yhteinen piirre

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen yllätti faninsa viime keväänä, kun sosiaalisen median ja realityohjelmien julkkistähti ryhtyi harrastamaan hyytävää toimintaa. Kaulanen hankki nimittäin kotiinsa suuren sammion ja ravintolakäyttöön tarkoitetun tehokkaan jääpalakoneen ottaakseen jäisi kylpyjä.

Hengityksen laatuun viime aikoina panostanut ja sen puolesta myös julkisuudessa aktiivisesti puhunut Kaulanen otti jääkylpyjen lisäksi myös jääkylmiä suihkuja ja ylisti niiden vaikutuksia. Nyt myös poptähti Lady Gaga on paljastanut harrastavansa samaa.

Supersuosittu artisti julkaisi nimittäin sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän on pulahtanut jääkylpyyn ennen keikkaansa. Kuvatekstissä hän paljastaa viipyvänsä ennen konserttejaan ensin jääkylvyssä 5-10 minuuttia ja sen jälkeen kuumassa kylvyssä 20 minuuttia pukeutuakseen vielä jääpukuun 20 minuutiksi.