Marvelin vampyyrinmetsästäjä Blade palaa valkokankaalle – Oscar-voittaja päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet tuntevat Marvel-yhtiön vampyyrinmetsästäjä Bladen parhaiten Wesley Snipesin tähdittämistä elokuvista. Nyt hahmo on palaamassa valkokankaalle uuden tähden esittämänä.

Marvel paljasti San Diegon Comic Con -tapahtumassa yhtiön työstävän uutta Blade-elokuvaa. Pääroolissa nähdään Snipesin sijaan Moonlight-elokuvasta ja True Detective -sarjasta tunnettu Oscar-voittaja Mahershala Ali.

Marvel paljasti myös uutta tietoa lukuisista muista tulevista elokuvistaan. Scarlett Johanssonin tähdittämä Black Widow saa ensi-iltansa 1. toukokuuta 2020. Chris Hemsworthin näyttelemä Thor ja Benedict Cumberbatchin esittämä Doctor Strange palaavat puolestaan valkokankaalle Thor: Love and Thunder sekä Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvissa.