Piiri pieni pyörii – Miley Cyrus ja Cody Simpson seurustelevat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin nuorten aikuisten rakkauselämä on kuin Kauniit ja Rohkeat -saippuasarjasta. Kaikki ovat seurustelleet kaikkien kanssa. Nyt romanttisessa mielessä muun muassa Gigi Hadidiin ja Selena Gomeziin yhdistetty Cody Simpson seurustelee Miley Cyrusin kanssa.

Laulaja Miley Cyrusilla on mennyt lujaa sen jälkeen, kun hän erosi aviomiehestään Liam Hemsworthista. Hän seurusteli hetken aikaa Brody Jennerin ex-vaimo Kaitlynn Carterin kanssa. Nyt nainen on lyönyt hynttyyt yhteen pitkäaikaisen ystävänsä Cody Simpsonin kanssa.

Cody Simpson on kertonut lehdistön edessä olevansa onnellinen Miley Cyrusin kanssa ja hän kunnioittaa intohimoisesti kaikkeen suhtautuvaa artistia. Hän kuvailee pariskunnan suhteen kasvaneen ystävyydestä korkeammalle tasolle, People-lehti uutisoi.

View this post on Instagram

natural energy

A post shared by Cody Simpson (@codysimpson) on