Yllätysnimi neljänteen Matrix-elokuvaan – tuttu Ensisilmäyksellä-sarjasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Warner Bros. -tuotantoyhtiön paljastettiin taannoin työstävän neljättä Matrix-elokuvaa. Elokuvassa ovat mukana alkuperäisen Matrix-trilogian tähdet Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss. Nyt neljännen Matrixin näyttelijäkaartiin on liittynyt Neil Patrick Harris.

Tähti tunnetaan parhaiten komediarooleistaan sarjoissa, kuten Ensisilmäyksellä ja Lemony Snicket ja surkeiden sattumusten sarja. Variety-lehden mukaan toistaiseksi ei ole tiedossa, minkälainen Harrisin rooli Matrixissa tulee olemaan.

Neljännen Matrixin ohjaa alkuperäisen trilogian toisena ohjaajana tunnettu Lana Wachowski. Elokuvaan kiinnitettiin taannoin myös Yahya Abdul-Mateen II, jonka on huhuttu esittävän Laurence Fishburnen näyttelemän Morpheusin nuorempaa versiota.