Demi Rose vähäpukeisena Las Vegasin takamailla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

Once upon a time in the West… by @dannydesantos

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Tällä kertaa Rose yllättää poseeraamalla kuvassaan asussa, joka saa aikaan vaikutelman vähintään tiikerin saaliiksi jääneestä iltapuvusta. Hänellä on nimittäin yllään kullankeltainen asu, joka on revitty näyttäväksi siten, että asu paljastaa merkittävän osan hänen uhkeasta vartalostaan.

View this post on Instagram

💕

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.