Iggy Popin erikoinen paljastus: poltti hämähäkinseittiä tullakseen pilveen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Punkrockin kummisedäksikin tituleeratulla Iggy Popilla on taustalla yli 50 vuoden kunnioitettava ura musiikin parissa. Matkan varrella tähti on ehtinyt kokeilla lukuisia päihteitä ja viettää muutenkin vauhdikasta elämää.

Iggy Pop on tehnyt jokseenkin yllättäviä paljastuksia tuoreessa The Jonathan Ross Show -ohjelman haastattelussa. Hän kertoo nuolaisseensa lelujunan muuntajaa ja polttaneensa hämähäkinseittiä. Tähti kuvailee kokemusta karseaksi.

– Yritin polttaa niitä. Pakko aloittaa jostain, Pop kuvaili NME-lehden mukaan.

Haastettelija kysyi, onko muusikon mukaan ihme että hän on edelleen elossa. Popin mukaan vastaus on kielteinen. Jo 1970-luvulla psykiatri kuvaili tähdellä olevan loistava riskienhallinnan kyky.