Kuinka pienestä raosta kissa mahtuu? Mykistävä video lemmikin kyvyistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On sanottu, että kissa mahtuu kulkemaan päänsä kokoisista raoista. Kissat ovat sinnikkäitä, määrätietoisia ja periksiantamattomia, joten toisinaan ne änkeytyvät pienestä raosta vaikka väkisin. Mutta kuinka pienestä?

Marun ja Hanan omistaja on tehnyt kissoistaan nettijulkkiksia. Nyt kisumirrit pääsevät näyttämään, kuinka pienestä raosta ne voivat tunkea itsensä. Ne tekevät kaikkensa päästäkseen oven toiselle puolelle.

Seitsemän senttimetrin kokoisen raon kohdalla kissat kaatavat pahviesteen sekä hyppäävät sen yli. Maru pääsee vielä kuuden senttimetrin levyisestä raosta, mutta lopulta sekin päättää hypätä esteen yli Hanan tavoin. Kissojen kehon fysiikka ansaitsee muutenkin kehuja osakseen, sillä ne putoavat jaloilleen vahingoittumattomana korkealta hypätessään.