Michelle Lewin esitteli pysäyttävän sixpackinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut yli 13 miljoonan seuraamaksi julkkiskaunottareksi.

Tällä kertaa Michelle esittelee upeaa bikinivartaloaan kotinsa kylpyhuoneessa sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan videossa. Erityisesti esittelyssä on timmi pakara, jota Michelle itsekin painelee konemusiikin soidessa taustalla.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.