Kritiikki oli liikaa Donald Trumpin hallinnolle – kahden lehden tilaus lopetettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen presidentti on tuominnut kaikki kritiikkiä esittävät mediat termillä Fake News. Nyt hänen hallintonsa on päättänyt perua kahden suurimman pohjoisamerikkalaisen sanomalehden tilaukset. Nämä lehdet tunnetaan muun muassa siitä, että artikkeleissa kritisoidaan Trumpin politiikkaa.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump kokee, että osa amerikkalaismedioista kohtelee häntä epäreilusti. Nyt Valkoisen talon lehdistösihteeri Stephanie Grisham on vahvistanut Wall Street Journalille, että Trumpin hallinto on lopettanut sekä Washington Postin että New York Timesin tilaamisen. Tämä tulee naisen mukaan säästämään veronmaksajien rahoja satoja tuhansia dollareita.

Donald Trump sanoi äskettäin Fox Newsin haastattelussa, että ei tule puoltamaan kahden suuren sanomalehden jatkotilausta Valkoisen talon työntekijöille ja osastoille, koska ne ovat valheellisia. Molemmat sanomalehdet ovat olleet johtavia uutislähteitä liittyen Donald Trumpin virkarikoksiin.