Nuoret hajottivat auton pesäpallomailalla Kiuruvedellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hätäkeskus sai torstaiyönä ilmoituksen Kiuruveden Soinintiellä. Paikalla oli hajotettu autoa. Poliisi meni tarkastamaan tilannetta ja pidätti 16-vuotiaan teinipojan vahingonteosta epäiltynä.

Teini oli mennyt paikalle kaverinsa ja pesäpallomailan kanssa. Hän oli ilmeisesti hajottanut autosta ikkunalaseja pesäpallomailalla ja naarmuttanut pintaa. Auton omistaja ja hänen ystävänsä olivat ottaneet tekijän kiinni tapahtumapaikalta.

Kiinniotetun nuoren lisäksi tapahtumapaikalla olleen toisen nuoren henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Häntä ei kuitenkaan tavoitettu yöllä. Poliisi kertoo, että tapahtumien taustalla on ilmeisesti jokin riita tai muu kauna, ja tekijät olisivat tienneet, kenen autoa olivat rikkoneet.