Ravintolan ohjeistus tyrmistyttää: ”Tatuoinnit käsissä kiellettyjä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä 1990-luvulla suomalaisiin yökerhoihin oli pääsääntöisesti tiukka pukeutumiskoodi, sillä esimerkiksi lenkkareilla ei päässyt sisään päähineistä puhumattakaan. Sittemmin säännöt ovat muuttuneet merkittävästi vapaammiksi, ja samaan aikaan tatuointien suosio on kasvanut räjähdysmäisesti sekä miehillä että naisilla.

Kuva: The Old Irish Pub

Ainakin Tampereella ja Lahdessa ravintolaketju The Old Irish Pub viime päivinä aiheuttanut somekohun, kun ravintola julkisti sosiaalisessa mediassa omat tiukat sääntönsä. Niiden mukaan ravintolaan eivät nimittäin ole tervetulleita esimerkiksi asiakkaat, joilla on käsissään tatuointeja.

– Siisti ja asiallinen pukukoodi vaaditaan. Esimerkiksi armeijavaatteet, reisitaskuhousut tai urheiluvaatteet eivät ole soveliaita asuja. Lisäksi näkyvät tatuoinnit kasvoissa, käsissä ja niskassa ovat kiellettyjä, ravintola kertoo sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalisessa mediassa on eilen ja tänään pohdittu muun muassa miten kyseiseen ravintolaan mahtaa päästä sisään esimerkiksi ensi kesänä, jolloin sekä miehillä että naisilla on jälleen käytössään muun muassa lyhythihaisia kauluspaitoja. Niillä kun on taipumus paljastaa myös kyynärpään yläpuolelle olkavarteen tehtyjä tatuointeja, jotka ovat nykyisin erittäin yleisiä.