Uskomatonta! Britannian suurin perhe kasvaa jälleen – jo 22. lapsi tulossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun Britannian suurimpaan perheeseen syntyi viime vuoden lopulla 21. lapsi., vannoivat suurperheen vanhemmat sen olevan viimeinen. Kävi kuten ennenkin – perheenäiti on jälleen raskaana ja odottaa nyt 22. lastaan.

Susan ja Noel Radfordin esikoinen syntyi 29 vuotta sitten, kun he olivat ainoastaan 14- ja 17-vuotiaita. Sittemmin heille on siunaantunut yhteensä 21 lasta. Nyt 44-vuotias Susan on jälleen raskaana ja vauva syntyy ensi vuoden huhtikuussa. Perheen elämää voi seurata brittiläisellä Channel 4 -kanavalla 21 Kids and Counting -sarjassa.

Perheen lapsen ovat 30-vuotias Chris, 25-vuotias Sophie, 23-vuotias Chloe, 22-vuotias Jack, 20-vuotias Daniel, 18-vuotias Luke, 12-vuotias Millie, 16-vuotias Katie, 15-vuotias James, 14-vuotias Ellie, 13-vuotias Aimee, 12-vuotias Josh, 11-vuotias Max, 9-vuotias Tillie, 7-vuotias Oscar, 6-vuotias Casper, 4-vuotias Hallie, 3-vuotias Phoebe, 1,5-vuotias Archie ja pian yksi vuotta täyttävä Bonnie. Yksi lapsi on syntynyt kuolleena.