Kendall Jenner paljasti takapuolensa – mitätön alusasu ei peittänyt juuri lainkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

NBA-tähti Ben Simmonsin fanit vaativat äskettäin miestä keskittymään enemmän uraansa kuin kuuluisaan tyttöystäväänsä Kendall Jenneriin. Nyt kaksikko on eronnut vuoden seurustelun jälkeen. Kendall suuntasi heti eronsa jälkeen Eurooppaan ja Ranskaan.

View this post on Instagram

last year’s halloween 👼🏻

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Alastomana taannoin ammattikuvaajan kuvakirjaa varten poseerannut Kendall Jenner nähdään nyt poikkeuksellisen rohkeassa sosiaalisen median kuvassa, jossa hän keikistelee erittäin niukassa enkeliasussa selkä kameraan päin. Samalla hänen mitättömän niukka alusasunsa paljastaa takapuolen käytännössä kokonaan.

View this post on Instagram

Lounging in #mycalvins for #ck50 @calvinklein

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendall Jenner sanoi viime viikolla, että ei halua puhua julkisesti parisuhteestaan, koska ei vielä nuoren ikänsä vuoksi tiedä niiden kestävyyttä. Samalla hän myönsi, etteivät parisuhteet ole elämän pääasiana. Hänen mukaansa ne ovat kahden ihmisen välisiä, eivätkä kuulu julkisuuteen. Philadelphia 76ers -joukkueessa pelaava 22-vuotias Ben Simmons voi nyt suhteen päätyttyä keskittyä pelaamiseen.