Bikinihottis Nina Agdal herutteli rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -supermalli Nina Agdal julkaisee itsestään hyvinkin rohkeita kuvia Instagramissa, sillä taannoin hänet nähtiin sosiaalisessa mediassa alastomana. Leonardo DiCaprion kanssa taannoin seurustellut mallikaunotar on edelleen myös paparazzien tähtäimissä.

View this post on Instagram

#tbt with @si_swimsuit 👙🏝

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

Nyt Nina on kaivanut arkistojensa kätköistä esiin kultakautensa aikaisen valokuvan, jossa hän poseeraa värikkäissä bikineissä rantavedessä makoillen. Kuvatekstin perusteella seksikäs otos ikuistettiin aikanaan Sports Illustrated -lehden maailmankuuluun uimapukunumeroon.

27-vuotias Nina Agdal on saanut aiemmin mainossopimuksen Adore Me -alusvaatemerkin kanssa, minkä lisäksi hänet on nähty myös Sports Illustrated -lehden näyttävässä uimapukunumerossa. Nyt Agdal poseeraa täysin alastomana rannalla, jossa hänet on ikuistettu takaa päin. Kuva on tuskin otettu yleisellä uimarannalla.