Perhe silmänräpäyksen päässä kuolemasta – raju onnettomuus pelasti rattijuopolta

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

27-vuotias nainen on pelastanut perheen tragedialta riskeeraamalla oman henkensä. Hän ajoi päin tietä ylittäneitä jalankulkijoita kohti kiitänyttä rattijuoppoa. Välikohtaus tapahtui Yhdysvaltojen Arizonan Phoenixissa.

Valvontakameran videolla nähdään, kuinka jeeppi ajaa punaisia valoja päin ja lähestyy kovaa vauhtia tietä lastenrattaiden kanssa ylittänyttä pariskuntaa. Yhtäkkiä Chevrolet-merkkinen auto ajaa jeeppiä kohti, estäen sitä ajamasta jalankulkijoiden päälle. Kuljettaja selvisi tilanteesta lievin vammoin.

Jeepin kuljettaja yritti Buzzfeed-sivuston mukaan paeta paikalta jaloin. Mies on sittemmin pidätetty, ja hänen autostaan löydettiin ampuma-ase.

 

Chevy Cruz protects pedestrians in crosswalk

A hero in the form of a Chevy Cruze may have saved the lives of a couple pushing a stroller through a Phoenix crosswalk.The people were trying to cross Indian School at 53rd Avenue late in the evening when a car came barreling through the red light.A Chevrolet Cruz on 53rd Avenue entered the intersection on a green light when a Jeep driven by Ernesto Otanez Oveso slammed into that car, just a few feet away from the pedestrians.Oveso and a woman in the car with him took off running after the accident. Oveso noticed a witness was following him and told that man to stop, even stabbing one of the doors on his car.The 28-year-old was arrested on DUI and aggravated assault charges. Police also found a gun in the Jeep so an additional prohibited possession charge was added.The woman with Oveso at the time of the crash was not located.The driver of that Chevy Cruz was a 27-year-old woman. While she did suffer injuries, they were not life-threatening. Oct 14, 2019.10:10pm 53rd Ave & Indian School.

Publiée par City of Phoenix Police Department sur Mercredi 23 octobre 2019

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.