Sean ”Diddy, Puffy, P. Diddy, Puff Daddy, Brother Love” Combs vaihtaa jälleen nimeä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdemoguli ja räppäri Sean Combs on mies, joka on vaihtanut taiteilijanimeään useasti uran aikana. Pari vuotta sitten hän kertoi olevansa jatkossa Love tai Brother Love, mutta sanoi myöhemmin nimenvaihdosta vitsiksi.

Sean Combs sanoi pari vuotta sitten, että fanit voivat kutsua häntä nimellä Love. Pian 50 vuotta täyttävä mies on kuitenkin toimittanut lailliset paperit eteenpäin, joissa hän haluaa vaihtaa toiseksi nimekseen virallisesti Love. TMZ:n mukaan miehestä tulisi Sean Love Combs.

Artisti on käyttänyt lukuisia eri taiteilijanimiä uransa aikana. Newyorkilainen Sean John Combs sai Puff-lempinimen lapsena, koska puhisi kiukkuisena ollessaan. Miehellä on oma vaatemerkki nimeltään Sean John.