Hämeenlinnan baarista poistettu suuttui – puri portsaria sormeen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä menettää arvostelukykynsä, käytöstapansa ja malttinsa alkoholia nauttiessaan. Ravintoloiden järjestyksenvalvojat joutuvat puuttumaan humalaisten aiheuttamiin ongelmiin, jotta muilla asiakkailla olisi turvallista nauttia ravintolailtaa.

Poliisi kertoo, että 22-vuotias mies käyttäytyi viikonloppuna aggressiivisesti Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevassa ravintolassa. Ravintolan järjestyksenvalvoja poisti päihtyneen rettelöitsijän ravintolasta. Mies jatkoi öykkäröintia ja uhitteli baarin ulkopuolella olleille ihmisille.

Järjestyksenvalvoja meni rauhoittamaan miestä, jolloin hän kävi portsarin päälle. Järjestyksenvalvoja sai kaadettua miehen maahan ja pani hänelle käsiraudat. Mies puri järjestyksenvalvojaa sormeen, ja haavasta valui verta. Poliisi toimitti miehen putkaan ja häntä epäillään pahoinpitelystä sekä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.