Lani Blairin trikoopeppu tekee hikoilustakin seksikästä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi sinnikkäistä kuntosalitreenaajista on Tristan Thompsonin salarakkaana julkisuuteen singahtanut kolmekymppinen Lani Blair. Nainen on saavuttanut vartaloaan esittelevillä kuvilla yli 800.000 seuraajaa Instagramissa.

Newyorkilainen tarjoilija Lani Blair on lisännyt Instagramiinsa viime kuukausien aikana myös treenivideoita, joilla hän esittelee erityisesti trikoopeppuaan. Naisen muhkeat muodot ja hoikka vyötärö saattavat olla osittain myös plastiikkakirurgian ansiota, mutta samaan aikaan hän pitää huolta itsestään myös kuntoilemalla.

Nainen on muokannut vuosien aikana vartalostaan tavaramerkin, jossa pyykkilautavatsa yhdistyy jättimuhkeaan takamukseen. Hän nousi 1,5 vuotta sitten kuuluisuuteen vietettyään salaisen yön koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. Miehen silloinen avovaimo, Khloe Kardashian, oli juuri synnyttämäisillään parin ensimmäistä lasta.

View this post on Instagram

No playin, no Atari! Basic tee: @fashionnova #AD

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on