DJ Madds yläosattomissa: ”Millainen päivä sinulla on?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

How’s your day today ? 👸🏼

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Rohkeissa kuvissa paljasta pintaa usein esittelevä Madison Louch nähdään tällä kertaa jostain syystä yläosattomissa vain käsi rintojensa edessä. Kuvansa yhteydessä neitokainen kysyy seuraajiltaan millainen päivä heillä on.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.