Mies myöhästyi puoli tuntia kotiintuloajasta – äitipuoli antoi selkäsaunan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Aikamiehen ikään ehtinyt 26-vuotias mies saapui Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevaan kotiinsa puoli tuntia myöhässä hänelle asetetun ulkonaliikkumiskiellon jälkeen. Vastassa oli myöhästymisestä raivostunut äitipuoli, Valerie Branch-Galloway.

Valerie Branch-Galloway sanoi aikuisikäiselle poikapuolelleen, että joko hän antaisi 30 vyöniskua takapuolelle tai poika joutuisi kertomaan isälleen myöhästymisestään. Poika valitsi selkäsaunan. Iskut aiheuttivat kuitenkin kipua, joten hän pyysi naista lopettamaan 11. lyönnin kohdalla.

The Smoking Gunin mukaan nainen oli sanonut, että ei voi lopettaa, koska jäljellä oli vielä 19 iskua rangaistusta. Poliisit saapuivat myöhemmin pidättämään naisen lähisuhdeväkivallasta. Äitipuoli määrättiin 12 viikon mittaiselle vihanhallintakurssille.