Sofia Richie juhli – jakkutakki päälle ja bileisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt jo muutaman vuoden ajan saavuttaa uskottavuutta ja jalansijaa seurapiireistä. Hän on seurustellut pari vuotta realityjulkkis Scott Disickin kanssa.

View this post on Instagram

Last night 💛@hardrockholly #guitarhotel

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richie täytti taannoin 21 vuotta, ja silloin synttäreitä juhlittiin hulppeasti yksityiskoneessa. Sittemmin nuori julkkiskaunotar on viihtynyt hyvin julkkisjuhlissa. Nyt hänet nähdään upeassa asussa, jossa on yhdistettynä bikinit ja siistimpi juhla-asu.

View this post on Instagram

How’s your Thursday?

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Julkkiskaunotar Sofia Richie on työskennellyt muun muassa Michael Korsin, Chanelin ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoiden mallina. Hän on Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin kolmen lapsen äitipuoli. Kardashianin perheen matriarkka Kris Jenner on vaatinut Scott Disickiä kosimaan pian Sofia Richietä.