Sofia Vergara tyrmäävä bikinikaunotar – esitteli parhaan puolensa arkistokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja malli Sofia Vergara on elävä todiste siitä, että myös yli 45-vuotiaat naiset voivat olla näyttäviä ja seksikkäitä. Muun muassa Moderni perhe -televisiosarjasta tunnetuksi tullut povipommi julkaisi taannoin oman farkkumerkkinsä Walmartin myymälöihin Yhdysvalloissa.

Nyt Sofia on tutkinut kuva-arkistojaan ja esitellyt someseuraajilleen sieltä löytämänsä upean bikiniposeerauksen. Kuvatekstin mukaan otos on ikuistettu Miamin maailmankuuluilla rannoilla. Vergara on aiemminkin julkaissut upeita arkistokuviaan sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

#tbt Miami💖💖 #the90’s

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

View this post on Instagram

#tbt #the 90’s The Fl keys🦀🌴😂😂

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on