Taistelukoiran villakoiran kimppuun Tuusulassa usuttanut mies jäi kiinni – poliisi kiittää yleisövihjeistä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime perjantaina iltapäivällä sattuneesta tilanteesta, jossa mies oli usuttanut taistelukoiransa villakoiran kimppuun metsässä Uudellamaalla. Koirahyökkäys on nyt siirtynyt Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen tutkintaan. Taistelukoiran omistaja on poliisin tiedossa.

Aiemmista tiedoista poiketen tilanne kävi Tuusulan Mattilassa perjantai-iltana noin kello 16.30. Pienemmän koiran kimppuun perjantaina iltapäivällä metsässä hyökänneen isomman koiran omistajan toimintaa tutkitaan rikosnimikkeellä eläimen vartioimatta jättäminen. Epäillyn miehen jäljille päästiin yleisövihjeiden avulla.

Loukkaantunut villakoira jouduttiin käyttämään eläinlääkärissä. Osa taistelukoirista on kielletty lailla muissa maissa, koska ihmiset kouluttavat rotuja kyseenalaisiin intresseihinsä.