Justin Bieber lupaa julkaista levyn ennen joulua jos Instagram-kuva kerää 20 miljoonaa tykkäystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieber työstää parhaillaan viidettä studioalbumiaan. Levy saattaa ilmestyä jo ennen joulua, ainakin mikäli tähden fanit osoittavat tarpeeksi omistautumista hänelle.

Tuoreessa Instagram-julkaisussaan Bieber lupaa julkaista levyn ennen joulua yhdellä ehdolla. Julkaisun täytyy saada vähintään 20 miljoonaa tykkäystä. Tähti myös vihjasi uuden levyn olevan R&B-vaikutteinen.

Tykkäyksiä viestillä on toistaiseksi alle kymmenen miljoonaa, joten 20 miljoonan rajaan on vielä hieman matkaa. Tukensa uuden levyn julkaisulle ovat osoittaneet muun muassa räppäri DJ Khlaed ja jalkapallotähti David Beckhamin poika Cruz Beckham.

 

View this post on Instagram

…………….🎥👀🎶

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on