Tupac Shakur pidätettiin Yhdysvalloissa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimpien tuntema Tupac Shakur menehtyi vuonna 1996 edelleen ratkaisemattomassa ampumavälikohtauksessa. Kuten monien ennen aikojaan kuolleiden tähtien tapauksissa, uskovat jotkut fanit räppärin vain tekaisseen kuolemansa ja olevan todellisuudessa edelleen hengissä.

Nyt hämmästystä on herättänyt Tupac Shakur -nimisen miehen pidätys. Tunnetun räppärin sijaan nyt pidätetty Tupac A. Shakur on Yhdysvaltojen Tennesseessä asuva valkoihoinen mies. Etsintäkuulutettu mies yritti pidätyshetkellä hyökätä poliiseja vastaan puukolla.

40-vuotiaan miehen hallusta löydettiin pidättäessä useita pussillisia metamfetamiinia. Hänet pidätettiin pahoinpitelystä, virkavallan vastustamisesta ja amfetamiinin hallussapidosta syytettynä, uutisoi New York Post.