Claudia Romani esitteli kurvinsa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa, mutta nyt hän keikistelee tuttuun tapaan somessa.

Nykyisin Yhdysvaltojen Miamissa asuva kurvitar esittelee nyt upeaa vartaloaan somekuvissa, joissa hänellä ei ole ainakaan liikaa yllään. Pääosaan nousevat nimittäin pääosaan.

View this post on Instagram

@morichepalmdiet Liquid Curves is a unique booty plumping spray that combines natural botanical extracts with plant stem cells to help add volume your hips & buttocks! Liquid Curves is a non-surgical and 100% natural alternative! As you know I workout 5/6 times a week and eat a really clean vegetarian diet .. I’ve been noticing how much fuller my backside is looking!!! My 🍑 is definitely bigger the natural way.. 🤪and I’m totally obsessed! Ladies, if you wanna try Liquid Curves you have to order online. Gents .. get it for your ladies !! Totally worth it.. Please follow @MorichePalmDiet and hashtag #LiquidCurves 🍑🙏😘 check out my story for the product giveaway.. coming shortly ! 🤩🤩🤩

A post shared by Claudia Romani (@claudia_romani) on

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.