Poliisi pyytää havaintoja näistä henkilöistä – syyllistyivät törkeään ryöstöön Tampereella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sisä-Suomen poliisi on julkaissut kuvia henkilöistä, joiden epäillään syyllistyneen törkeään ryöstöön 11. lokakuuta aamuyöllä neljän jälkeen Tampereella. Uhri oli tavannut kolme miestä keskustassa Sammonkatu 28:n kohdalla.

Miehet olivat väkivaltaa käyttämällä ja uhkaamalla pakottaneet uhrin luovuttamaan omaisuuttaan. Ryöstäjät saivat saaliikseen pienen summan rahaa. Poliisi tarvitsee yleisön apua rikoksesta epäiltyjen tunnistamiseksi. Oheisissa kuvissa on valvontakamerakuvia kahdesta epäillystä.

Kaikki epäillyt ovat puhuneet suomen kieltä. He ovat alle 30-vuotiaita miehiä. Vinkit epäiltyjen henkilöllisyydestä voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

– Ensisijaisesti poliisi kehottaa kuvissa näkyviä ihmisiä itse ilmoittautumaan lähimmälle poliisille. Toissijaisesti poliisi pyytää yleisön apua epäiltyjen tunnistamiseksi. Poliisi ei tutkinnallisista syistä julkaise tarkempia tietoja rikoksen tekotavasta, poliisi tiedottaa.x