Ryöstö Turun Runosmäessä – miehelle jätettiin vain kalsarit jalkaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi kaipaa havaintoja sunnuntai-iltana Turun Runosmäessä tapahtuneesta ryöstöstä. Ryöstö tapahtui kello 20:00-23:00 välisenä aikana. Uhri ei muista mitään tapahtumista.

Vuonna 1999 syntynyt mies on ilmoittanut poliisille tulleensa ryöstetyksi Turun Runosmäessä sunnuntai-iltana. Mies pyöräili Majoitusmestarinkadulta kohti Nummen kaupunginosaa, kun hänet ryöstettiin matkan varrella. Mies ei muista tapahtumasta yhtään mitään, mutta arvelee ryöstön tapahtuneen iltakahdeksan ja iltayhdentoista välillä jossain päin Runosmäkeä.

Mieheltä anastettiin kaikki. Häneltä vietiin päällysvaatteet, kännykkä, lompakko, avaimet ja Jopo-merkkinen polkupyörä. Tapahtuman jälkeen mies hakeutui takaisin lähtöpaikkaansa Majoitusmestarinkadulle yllään pelkät alushousut. Poliisi pyytää mahdollisia todistajia tai muita asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin sähköpostitse osoitteeseen: vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.