Hautajaisissa tarjoiltiin kannabiskakkua – juhlien luonne muuttui kertaheitolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksassa vietetty vainajan muistojuhla sai uudenlaisen käänteen, kun vieraat söivät kannabiskakkua. Leivonnainen oli tarkoitettu toiseen tilaisuuteen, mutta tarjoiltiin vahingossa erään miehen hautajaisissa, Köhlerhofissa sijainneessa ravintolassa.

Hautajaisten pitopalvelusta vastanneen ravintolan omistajan tytär oli käyttänyt hasista kakun leipomiseen. Se oli ollut pakastimessa, mutta tarjoiltiin vahingossa hautajaisväelle. Leski sekä 13 muuta hautajaisvierasta vietiin ambulanssilla tilaisuudesta sairaalaan sekavuuden ja pahoinvoinnin vuoksi.

Kannabiskakkuhautajaiset vietettiin jo elokuussa, mutta NDR-radio uutisoi siitä vasta nyt. Hautajaisvieraille ei koitunut pysyviä vammoja hasiksen nauttimisesta. He kuitenkin tulevat muistamaan erikoislaatuisen tilaisuuden varmasti lopun ikäänsä.