Hurja huhumylly pyörii: Kylie Jennerillä ja Drakella suhde?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin lapsensa isästä Travis Scottista eronnut Kylie Jenner on nähty läheisissä tunnelmissa räppäri Draken kanssa. Nyt liikkeellä on juoruja, joiden mukaan nuori kosmetiikkamiljardööri olisi viettänyt yön Draken kanssa miehen syntymäpäiväjuhlien jälkeen.

Aiemmin on sanottu, että Stormi-tytön vanhemmat, Kylie Jenner ja Travis Scott, olisivat ottaneet ainoastaan taukoa suhteeseensa. Nyt Kardashian-klaanin nuorimman jäsenen on kuitenkin kerrottu olleen läheisissä tunnelmissa Draken kanssa, ja heidän kerrotaan silminnäkijöiden mukaan nauttineen toistensa seurasta äskettäin Los Angelesissa.

Us Weekly kertoo Draken olleen aina läheisissä väleissä Kardashianien kanssa ja osallistuneen taannoin jopa Kylien syntymäpäiville ja perheen jouluillalliselle. Välit kuitenkin viilenivät, kun Kanye West huomasi Draken seuraavan hänen vaimoaan Kim Kardashiania Instagramissa. Nyt Kylien kerrotaan kikatelleen Draken seurassa onnellisen näköisenä.