Kylie Jenner Playboy-bileissä – tästä ei tiimalasivartalo parane

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispari Kylie Jenner ja Travis Scott yllättivät taannoin eroamalla. Heillä on yksi yhteinen lapsi, taaperoikäinen Stormi. Pariskunnan kerrotaan rakastavansa toisiaan, mutta erilaiset elämäntilanteet pakottivat heidät eroon. Sittemmin parin yhteen paluusta on levinnyt huhuja.

View this post on Instagram

stas said I’m having a playboy party.. pull up 🐰🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Nyt Kylie Jenner nähdään poseeraamassa sosiaalisen median päivityksessään kolmessa kuvassa vahvasti Playboy-henkisessä bileasussa. Mukana on myös ystävä, jolla on samanlainen asu pupukorvilla lisättynä. Ei siis liene vaikea huomata mistä on kyse.

View this post on Instagram

showering you with loooooooks 🖤🖤🖤🖤 🚿

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie Jenner on maailman nuorin miljardi euroa omalla liiketoiminnallaan ansainnut perheenäiti ja liikenainen, joka käy aikaisin nukkumaan ja huolehtii terveydestään. Jennerin ja Scottin lähipiirin kerrotaan uskovan, että pari palaa vielä yhteen pienen hengähdystauon jälkeen. Paluu on todennäköisesti käsikirjoitettu perheen elämää seuraavaan käsikirjoitukseen jo ennen kohuttua eroa.