Oletko nähnyt tätä miestä? Helsingin poliisi pyytää vihjeitä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin poliisi on julkaissut kuvan kadonneesta Jan Saarisesta. Viranomaiset kaipaavat vihjeitä miehen olinpaikasta ja havainnoista. Jan Sebastian Saarinen on virallisesti kirjoilla Riihimäellä, mutta hän on oleskellut viime aikoina enimmäkseen Helsingissä.

Jan Saarinen on syntynyt vuonna 1993. Hän on noin 170 senttimetriä pitkä, ihonväriltään tummahko ja vartaloltaan hoikka. Erikoistuntomerkkinä hänellä on luomi oikean silmän ulkosyrjällä.

Mies on ilmoitettu kadonneeksi 18.10.2019. Saarinen on viimeisen kerran ollut yhteydessä läheiseensä 2. lokakuuta tänä vuonna. Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintotietoja Jan Saarisesta hänen kanssaan viime aikoina tekemisissä olleilta henkilöiltä. Tietoja pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai Whatsapp-viestillä puhelinnumeroon 050 342 2133.

Poliisi