Kohukaunotar paljastavassa asussa – vilautus vain heilahduksen päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Khloe Kardashianin lapsen isä ja avomies Tristan Thompson jäi uudestaan kiinni pettämisestä tämän vuoden helmikuussa. Draaman toisena osapuolena oli Kylie Jennerin entinen paras kaveri, Jordyn Woods. Sittemmin Kylie Jennerin on kerrottu kuitenkin hierovan sovintoa Jordyn Woodsin kanssa.

View this post on Instagram

👁

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Nyt Jordyn keikistelee asussa, jossa hänen rintansa ovat alituisesti vain yhden pienen virheliikkeen päässä paljastumisesta. Kohukaunottaren itsensä mukaan hän on pukeutunut kuvassaan ja videossaan Prinsessa Kleopatraksi.

Us Weekly kertoi taannoin entisten bestisten keskittyvän nykyisin omiin juttuihinsa ja uskovat ajan korjaavan välejään. He ovat kuitenkin sanoneet, että heidän välillään on edelleen vahva side. Aika näyttää miten hyvin sovinnon hieromisessa onnistutaan.