Teen Momin katsojaluvut laskevat edelleen – pääseekö Jenelle Evans takaisin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jenelle Evans nousi kuuluisuuteen 16 and Pregnant -sarjan toiselta tuotantokaudelta vuonna 2010. Sittemmin hänen elämäänsä on seurattu Teen Mom -sarjassa, johon nainen on tuonut runsaasti draamaa päästämällä kamerat kotiinsa. Hän sai äskettäin potkut sarjasta.

Jenelle Evansin ja hänen perheensä poistaminen Teen Mom 2 -sarjasta on aiheuttanut katsojalukujen romahduksen. Normaalisti sarjaa on seurannut noin miljoona katsojaa. Naisen poistamisen jälkeen katsojamäärät laskivat heti 800.000:een.

Nyt Teen Mom 2 -sarjaa katsoo enää 665.000 katsojaa, Starcasm uutisoi. Toisin sanoen kolmasosa entisistä katsojista on lopettanut sarjan seuraamisen Jenelle Evansin potkujen jälkeen. Fanit ovat jopa vaatineet, että Jenelle Evans otettaisiin sarjaan takaisin.

Uusimmat