Teen Momin katsojaluvut laskevat edelleen – pääseekö Jenelle Evans takaisin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jenelle Evans nousi kuuluisuuteen 16 and Pregnant -sarjan toiselta tuotantokaudelta vuonna 2010. Sittemmin hänen elämäänsä on seurattu Teen Mom -sarjassa, johon nainen on tuonut runsaasti draamaa päästämällä kamerat kotiinsa. Hän sai äskettäin potkut sarjasta.

Jenelle Evansin ja hänen perheensä poistaminen Teen Mom 2 -sarjasta on aiheuttanut katsojalukujen romahduksen. Normaalisti sarjaa on seurannut noin miljoona katsojaa. Naisen poistamisen jälkeen katsojamäärät laskivat heti 800.000:een.

Nyt Teen Mom 2 -sarjaa katsoo enää 665.000 katsojaa, Starcasm uutisoi. Toisin sanoen kolmasosa entisistä katsojista on lopettanut sarjan seuraamisen Jenelle Evansin potkujen jälkeen. Fanit ovat jopa vaatineet, että Jenelle Evans otettaisiin sarjaan takaisin.