Tunnelmallinen video Rovaniemeltä – Joulupukin lomakylä kuin satumaa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Rovaniemellä sijaitseva Joulupukin lomakylä on julkaissut videon aamun varhaisilta tunneilta. Alueella on satanut lunta koko yön, joten näky on kuin satumaasta. Joulupukilla lienee jo kiireistä, sillä muutaman kuukauden päästä vietetään kuusijuhlaa.

Visit Rovaniemi – the Official Hometown of Santa Claus -sivusto on julkaissut Facebookissa videon lumisesta joulupukin maasta. Etenkin ulkomaalaiset ovat kommentoineet näkyä mykistävän kauniiksi, ja haaveilevat Lappiin matkustamisesta. Video on Suomi-markkinointia parhaimmillaan.

Joulupukin Pajakylässä pääsee tutustumaan ihka aitoon Joulupukkiin vuoden jokaisena päivänä. Siellä suoritetaan virallinen joulunavaus 10. marraskuuta jouluparaatin merkeissä. Alueella vierailee vuosittain noin puoli miljoonaa kävijää.

It snowed all night and we woke up in a real Christmas mood this morning in Rovaniemi Lapland Finland!

Publiée par Visit Rovaniemi – the Official Hometown of Santa Claus sur Mercredi 30 octobre 2019