Berliinin Barbien kuva herätti kysymyksen – kumpaa on muokattu liikaa: kuvaa vai kehoa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Instagram-malli Paris Herms asuu isoäitinsä kanssa Berliinissä, vaikka hän menestyy sosiaalisen median vaikuttajana. Berliinin Barbiena seuraajia Instagramissa kerännyt nainen on plastiikkakirurgin elävä taidonnäyte.

Moni kuitenkin epäilee hänen muokkaavan kuviaan liikaa. Alle kolmekymppinen nainen on varustettu jättikokoisilla rinnoilla ja muhkealla takamuksella. Plastiikkakirurgian avulla kehoaan muokannut nainen on kuin elävä tiimalasi, mutta viimeisin kuva osoittaa figuurin menneen jo överiksi.

Hän itse on vakuuttanut olevansa onnellisempi ulkonäköönsä kuin ikinä aiemmin. Parisin isoäiti Doris Lemke maksoi aikoinaan ensimmäisen rintojensuurennusleikkauksen, mutta nyt Doris yrittää saada lapsenlastaan lopettamaan itsensä muokkaamisen. Leikkauskierre alkoi koulukiusaamisesta. Paris on päättänyt näyttää muovinukelta, ja nimittää siksi itseään Berliinin Barbieksi.