Jenelle Evans erosi – muutti lasten kanssa erilleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

David Easonin kanssa avioitunut Jenelle Evans on joutunut vaikeuksiin aviomiehensä impulsiivisen käytöksen vuoksi. Mies ampui keväällä perheen koiran, minkä jälkeen Jenellen perhe-elämä lähti syöksykierteeseen.

Naisen lapset otettiin huostaan, hänet irtisanottiin MTV:n suositusta Teen Mom 2 -televisiosarjasta ja hänen kosmetiikka-alan yritys floppasi rajusti. Nyt nainen on ilmoittanut Instagramissa pitäneensä taukoa julkisuudesta ja tajunneensa, että hänen on tehtävä suuria muutoksia elämään. Hän on eronnut David Easonista.

– Olemme muuttaneet lasten kanssa pois Davidin luota. Kukaan ei mene naimisiin odottaen sen päätyvän eroon, mutta nyt se on paras ratkaisu minulle ja lapsilleni, Jenelle kirjoittaa Instagramissa.

View this post on Instagram

💓

A post shared by Jenelle Eason (@j_evans1219) on