Kim Kardashian tunnustaa – toivoisi Kanye Westin olevan neutraalimpi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykyisin monet ihmiset menevät ajamansa asian suhteen äärimmäisyyksiin. Olipa kyse poliitiikasta, aatteista, ravinnosta tai uskonnosta, saattavat ihmiset liputtaa kapeakatseisesti vain omaa totuttaan. Yksi äärimmäisyyksiin menevistä on räppäri Kanye West.

Miehellä on aina ollut vahvat mielipiteet, eikä hän peittele niiden kertomista tai esille tuomista. Suurien tunteiden ja sanojen mies on muun muassa julistanut omia poliittisia näkemyksiään tukiessaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin hallintoa. Hän on myös tullut äskettäin uskoon, mikä vaikuttaa miehen mielipiteisiin liittyen Kim Kardashianin paljastaviin asuihin, omaan musiikkiinsa ja lastensa kosmetiikan käyttöön.

Kim Kardashian on sanonut kaikesta huolimatta tukevansa aviomiestään, vaikka hän ei olisikaan Kanyen kanssa samaa mieltä. Vaimo myöntää, että hänen aviomiehensä suhtautuu kaikkeen intohimoisesti ja toisinaan nainen toivoisi hänen olevan hieman neutraalimpi. Kanye on myös muuttunut paljon heidän avioliittonsa aikana. Kim on kiitollinen, että he ovat kuitenkin edelleen naimisissa, People-lehti uutisoi.