Nainen pakotti viidakkoveitsellä seksiin – tuomittiin mielisairaalaan 20 vuodeksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuonna Yhdysvaltojen Montanan Great Fallsin kaupungissa asuvasta Samantha Mearsista, joka pakotti entisen poikaystävänsä seksiin viidakkoveitsellä uhaten. Nyt 20-vuotias Mears on saanut tuomion. Hän joutuu mielisairaalaan.

Samantha Mearsin oikeudenkäynti pidettiin hiljattain ja hän sai korkeimman mahdollisen tuomion seksuaalisesta hyökkäyksestä. Hän suorittaa 20 vuoden tuomion vankimielisairaalassa. Oikeudenkäynti oli mahdollinen vasta nyt, koska hänen tilansa ei ole ollut aiemmin tarpeeksi vakaa tuomion antamiseen, The Smoking Gun uutisoi.

Samantha Mears oli murtautunut entisen poikaystävänsä kotiin miehen poissa ollessa. Kun exä saapui kotiinsa, pakotti Mears viidakkoveitsellä uhaten miestä riisumaan vaatteensa ja menemään sänkyyn. Sen jälkeen nainen istui exän päälle alavartalo paljaana ja hajareisin massiivisella terällä varustettu veitsi kädessään. Lisäksi hän puri exää käsivarteen. Paikalta myöhemmin paennut mies kertoi poliiseille pelänneensä henkensä edestä.