Nelli Matula seksikkäänä backstagella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin odotetun esikoisalbuminsa julkaissut Nelli Matula on saanut parissa vuodessa hyvin jalansijaa musiikkimarkkinoilla. Matula on esiintynyt jo muun muassa Blockfesteillä ja Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Taannoin Nelli sai hyviä uutisia, kun Jumalatar-albumi sai platinaa.

Nyt Nelli on julkistanut sosiaalisessa mediassa lippukilpailun, jonka yhteydessä hän julkaisi backstagella ikuistetun valokuvan esiintymisasustaan. Rohkea asu on niukka ja muistuttaa hieman bikineitä. Tässä asussa tuhannet miesfanit haluaisivat varmasti nähdä suosikkiartistin myös esiintymislavalla.

– Jumalatar-albumi meni just PLATINAA! han uskomaton ajatus, et ne biisit, mitä oon joskus jossain studion sohvan nurkassa hahmotellu luurin näytölle on julkastu ja sit te ootte kuunnellu niitä jo yli 20 MILJOONAA kertaa, Nelli Matula iloitsi taannoin platinalevystään.