Älä tyydy perinteiseen koristeluun – näillä vinkeillä saat tyyliä halloweenin juhlintaan

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kurpitsalyhdyt ja kauhua tuottavat esineet sopivat halloweenin juhlintaan. Jos kuitenkin haluaa koristella juhlapaikan astetta tyylikkäämmin, kannattaa testata uudenlaisia koristelutapoja. Samalla varmistaa, että ei sorru tylsiin ratkaisuihin kurpitsajuhlan tunnelmassa.

Markkinoilla on läpinäkyviä ilmapalloja, jotka voi päällystää esimerkiksi mustalla tyllikankaalla. Ilmapallot näyttävät kummitusmaisilta. Tekohämähäkkejä voi liimata esimerkiksi ikkunalautoihin tai kodin koriste-esineisiin. Kannattaa myös testata kurpistojen värjäämistä esimerkiksi mattamustalla tai vitivalkoisella.

Ovikoristeeksi sopii oksaseppele, johon liimaa pikkulepakoita. Valkoiset kynttilät muuttuvat ”verisiksi” valuttamalla niiden päälle punaisen kynttilän steariinia. Salaisuus piilee pienissä yksityiskohdissa, joita vieraat näkevät kaikkialla minne juhlapaikassa katsookin.