Danielle Knudson alastomana – tämäkö Halloween-asu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin upea mallikaunotar Danielle Knudson.

Nyt Knudson nähdään poseeraamassa upeassa kuvassa, jossa hän seisoo korkeavartisia buutseja lukuunottamatta täysin alastomana. Kuvassa jää vielä hieman epäselväksi onko kyseessä todella Halloween-asu vai onko mallikaunotar kenties riisunut ihan muista syistä.

29-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.