Kohukaunotar Mortal Kombat -asussa – seksikäs parivaljakko kuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kylie Jennerin entinen bestis, kohukaunotar Jordyn Woods, kasvattaa jatkuvasti suosiotaan Instagramin seuratuimpien naisten joukossa. Hänen muodokas vartalonsa ei ainakaan ole haitaksi seuraajia kalastellessaan.

Nyt nainen on julkaissut kuvan ystävistään halloweenin kynnyksellä. Joukko on pukeutunut suositun taistelupeli Mortal Kombatin hahmoihin. Värikkäät asut tekevät heistä ninjamaisia, mutta samalla seksikkäitä supersankarinaisia.

Jordyn Woods asui pitkään Kylie Jennerin kanssa, kunnes jäi kiinni Tristan Thompsonin kanssa vehtailusta tämän vuoden ystävänpäivänä. Thompson seurusteli tällöin Khloe Kardashianin kanssa. Woods on ottanut kohusta hyödyn irti ja on nykyisin tunnetumpi kuin koskaan aiemmin.

View this post on Instagram

Choose your fighter

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on