Rihanna riisui viettelevään kuvaan – seksiä tihkuva sänkykumppani

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime aikoina osoittanut tasaisin väliajoin sosiaalisessa mediassa olevansa yhä tyrmäävä ilmestys. Barbadoslainen laulaja on nimittäin markkinoinut vaatemerkkinsä tuotteita usein poseeraamalla niissä itse. Seksikkäät alusvaatteet eivät tee poikkeusta.

Nyt Rihanna nähdään poseeraamassa divaanilla pelkissä seksikkäissä mustissa alusvaatteissa tietenkin viettelevässä asennossa. Luonnollisesti Rihannan somepäivityksessä on mukana vahva markkinoinnillinen ote, joten ihan huvikseen näyttävä poptähti ei kuviaan julkaise.

Taannoin Rihannan hidastettuna esitetty promovideo keräsi alle vuorokaudessa yli 10 miljoonaa katselukertaa. Kommenttien hehkutuksesta selviää, ettei taannoin Savage x Fenty -alusvaatemallistonsa julkaisseen tähden tarvitse kuin kävellä kameran ohi saadakseen seuraajansa haukkomaan henkeä.