Carmen Electra povipommina – tällaisena hänet muistetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta ja rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on niiden osalta edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Good morning ✨

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Tällä kertaa Carmen on poseerannut sosiaalisessa mediassa muun muassa esittelemässä upeaa Halloween-asuaan, mutta erityisesti esittelemässä sitä huippuseksikästä vartaloa, joka teki hänestä aikoinaan maailmantähden. Arkistokuva leviää parhaillaan verkossa.

Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin.