Josephine Skriverin takapuoli timmiyden perikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta Ruotsista niitä on tullut jo useita ja taannoin myös Tanska sai omansa, kun Josephine Skriver kiinnitettiin Victoria’s Secretin bikinimalliksi. Sittemmin Josephine on nähty kuitenkin vain harvakseltaan julkisuudessa.

Nyt tanskalaiskaunotar on esitellyt treenaustyyliään, sillä hän paljastaa kuvassaan miten supermalli pitää takapuolensa timminä. Kuvansa yhteydessä hän kertoo harrastavansa vapaa-ajallaan pilatesta ja tiedustelee miten hänen faninsa pitävät huolta kunnostaan.

View this post on Instagram

🌺🌹🌸

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

25-vuotias Josephine Skriver on noussut nopeasti supermallien sarjaan, sillä hän sai kunnian poseerata Victoria’s Secretin vuoden 2016 bikinikatalogin kannessa. Hän seurasi katalogin kannessa sellaisia supermalleja kuin Candice Swanepoel, Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio. Skriverin äiti ja isä ovat molemmat homoseksuaaleja, jotka halusivat perustaa heteromaisen perheen seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta. Vanhemmat ovat yhä naimisissa.