Maailman vaaleanpunaisin nainen löysi sielunkumppanin – bestis on hulluna keltaiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesin West Hollywoodissa asuu nainen, jota voisi kutsua suomalaisittain täti-pinkiksi. Kitten Kay Sera on tunnettu kasvo paikallisten keskuudessa lähinnä siksi, että naisen elämä on pelkkää pinkkiä. Olipa kyse asunnosta, vaatteista tai käyttötavaroista, ovat kaikki väritykseltään vaaleanpunaisia.

80-luvulta asti pinkkiä elämää vaalinut nainen on nyt löytänyt sielun kumppanin Ella Londonista. 20 minuutin päässä Kitten Kay Serasta asuva London on hurahtanut keltaiseen. Ella Londonin värikylläisyys alkoi seitsemän vuotta sitten.

Nyt kaksikko hassuttelee yhdessä vieden värifanituksen överiksi. Samalla naiset keräävät katseita, minne ikinä he menevätkään. Kitten Kay Sera ja Ella London haaveilevat, että löytävät lisää väri-ihmisiä tiimiinsä.