Terminator-elokuva floppasi rajusti – jopa 100 miljoonan tappiot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Terminator-elokuvasarjaa on yritetty toistuvasti elvyttää uusien jatko-osien muodossa. Nyt kuitenkin näyttää siltä, ettei edes kaksi ensimmäistä Terminatoria ohjanneen James Cameronin mukanaolo tuottajan roolissa pelastanut sarjaa.

Terminator: Dark Fate on ensi-iltaviikonloppunaan flopannut lippuluukulla. Elokuva tuotti Yhdysvalloissa 29 miljoonaa dollaria ja maailmanlaajuisesti 102 miljoonaa dollaria. Mikäli katsojamäärä ei yllättäen nouse tulevina viikkoina, saattaa elokuvasta Variety-lehden mukaan aiheutua 100 miljoonan dollarin tappiot tuotantoyhtiöille.

Myöskään kaksi edellistä Terminator-elokuvaa, Terminator Salvation ja Terminator Genisys eivät olleet odotetun kaltaisia menestyksiä. Deadpool-ohjaaja Tim Millerin Terminator: Dark Faten päärooleissa nähdään kahdesta ensimmäisestä osasta tuttu Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger ja Mackenzie Davis.