Ulkonäkö on sivuseikka – näin nainen hurmataan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Charmia ei saavuteta pelkästään ulkonäön avulla. Naiset kiinnostuvat usein miehistä, jotka ovat siistejä, hyväkäytöksisiä ja sivistyneitä. He ottavat muut huomioon ja omaavat käytöstavat. Ja saavat naisen nauramaan – tietysti.

Miehet voivat tuskailla poikamiesvuosiensa kanssa ja ajatella, että naiset kiinnostuvat ainoastaan tietyn pituisista, näköisistä ja varallisuustasolla varustetuista miehistä. Todellisuudessa naiset kiinnittävät usein huomiota ulkonäön ulkopuoliisin seikkoihin ja etenkin siihen, mitä miehet saavat heidät tuntemaan.

Pisteet kohoavat silti, jos on tyylikäs, siisti ja saa naisen nauramaan. Ole ystävällinen, tuoksu hyvältä ja vietä aikaa myös omien ystävien kanssa. Naiset kiinnostuvat herkästi miehistä, jotka ovat kaikkiruokaisia, eivätkä nirsoile turhia. Miehekkyys korostuu lasten kanssa, ja moni nainen kiinnostuu todennäköisesti ipanoiden kanssa toimeen tulevasta kaksilahkeisesta.

Eläinrakkaat miehet ovat myös naisten mielestä keskimääräisesti viehättävämpiä kuin lemmikkejä vieroksuvat. Pieni parransänki saattaa lisätä komeuskerrointa, kun ulkonäkö ei ole turhan sliipattu vaan rento – mutta kuitenkin nykyaikainen. Vaatteiden ei tarvitse edustaa huippumuotia, mutta niiden on istuttava hyvin ja oltava tältä vuosikymmeneltä.

Hymy, tarkkaan valitut selfiet ja järkevä ulosanti ovat avainasemassa nettideittailun maailmassa. Naiset rakastuvat herkemmin miehiin, jotka pitävät huolta itsestään myös fyysisesti. Liika treeni-into voi säikäyttää, mutta kuntoilu on aina plussaa paria muodostettaessa. Instrumentin soittaminen on myös monen mielestä viehättävää tai muun erityistaidon omaaminen.

Ole aito uros ja ota nainen huomioon. Älä ole yli-innokas, mutta anna kuitenkin riittävästi huomiota. Ole rehellinen herrasmies, jolla on särmää ja pilkettä silmäkulmassa. Tällöin charmi puree varmasti.