Eevi Teittinen bikineissä lomakuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvassa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa taannoin nähty fitness-tähti Eevi Teittinen tuli monille tutuksi hänen seurusteltuaan pitkään räppäri Uniikin kanssa. Sittemmin hänet on nähty myös televisiossa.

View this post on Instagram

IHANAA päästä pian taas lämpöön latautuu🤩❤ Oon kuitenki huomannu, että vaikka ilmastolla on paljon vaikutusta niin jaksamiseen ku hyvinvointiinkin, on paljon myös kiinni siitä, miten asioihin suhtautuu. Ku elämä on siistiä, mielekästä, haastavaa, innostavaa ja merkityksellistä pysyy mielikin ihan eri tavalla virkeenä 🤟😊🙏 On hyvä joskus tsekkailla niitä oman elämän asenteita ja keskittyä niihin, joihin voi vaikuttaa milläkin hetkellä😘 Näiden ajatusten saattelemana onki hyvä heittää kehiin taas vähän naisen elämän helpottamista 😂👍@bealivehealthclub :lla on NYT käynnissä sokeroinnin hulinat ja mun pyynnöstä kaikkien iloksi brassi-kamppis on koko marraskuun hintaan 55€! Ei koodeja, voit varaa oman ajan netistä🤟💓 (on myös ihan ok varaa aika jollekin toiselle vitsillä tai tosissaan) 🐹 #bealivehealthclub #bikinibody #summerskin #enjoylife #travelling #spain #vacation #happylife

A post shared by Eevi Teittinen (@eeviteittinen) on

Kuvansa yhteydessä Eevi haikailee takaisin aurinkolomalle, jonne hän pääsee kuitenkin pian. Teittisen mukaan ilmastolla on vaikutusta monessakin mielssä.

– Oon kuitenki huomannu, että vaikka ilmastolla on paljon vaikutusta niin jaksamiseen ku hyvinvointiinkin, on paljon myös kiinni siitä, miten asioihin suhtautuu. Ku elämä on siistiä, mielekästä, haastavaa, innostavaa ja merkityksellistä pysyy mielikin ihan eri tavalla virkeenä, Eevi Teittinen kertoo.

Lähestyvä talvi lienee Eevi Teittisen mieleen, sillä hän kertoi taannoin olevansa koukussa avantouintiin.

– Avantouinti on parasta. Pari vuotta tätä harrastusta takana ja edelleen yhtä koukuttava, miellyttävä, rentouttava, sekä palauttava kokemus. Käyn uimassa noin 1 min verran kevyitä vetoja 4 kertaa. Jokaisen pulahduksen välissä saunon kunnolla, Eevi Teittinen kertoi.